Pakej Pelancongan Jakarta – Bandung

Bersama Nur Multazam

Atur Cara Pakej

HARI 01 : KOTA KINABALU – BRUNEI - JAKARTA

Tiba di Jakarta pada jam 1300, peserta akan disambut oleh pemandu pelancong. Foto stop di TUGU NEGARA (MONAS) dan ke MASJID ISTIQLAL . Check in hotel. A ktiviti bebas / rehat.

1

HARI 02 : JAKARTA – BANDUNG

Selepas sarapan, aktiviti diteruskan dengan lawatan ke TAMAN MINI INDAH . Perjalanan diteruskan ke Kota Kembang Bandung. Peserta dibawa ke RUMAH KAIN SULAM, D FASHION & TOKO 3 untuk membeli belah. Bermalam di Bandung. B / L / D Bandung : * Grand Viveana 03 BANDUNG Selepas sarapan, menuju ke Lembang. P eserta dibawa ke FLOATING MARKET, FARM HOUSE, & PASAR BARU . Bermalam di Bandung.

2

HARI 03: BANDUNG

Selepas sarapan, menuju ke Lembang. Peserta dibawa ke FLOATING MARKET, FARM HOUSE & PASAR BARU. Bermalam di Bandung.

3

HARI 04 : BANDUNG – JAKARTA

Bertolak awal pada 0630 pagi. Aktiviti diteruskan dengan lawatan ke KAWAH PUTIH di Ciwidey. Seterusnya, menuju ke CIBADUYUT ( leather shops) . Dan perjalanan pulang diteruskan ke Jakarta. Bermalam di Jakarta.

4

HARI 05 : JAKARTA – BRUNEI – KOTA KINABALU

Selepas sarapan , lawatan ke ITC MANGGA DUA MALL . Bertolak ke lapangan terbang untuk penerbangan balik. Berlepas ke Brunei dengan pesawat BI736 pada jam 1355. Tiba di Brunei pada jam 1715. Berlepas ke Kota Kinabalu pada jam 1825. Tiba di Kota Kinab alu pada jam 1905

5