Pakej Pelancongan Kemboja

Bersama Nur Multazam

Atur Cara Pakej

HARI 01: KETIBAAN DI PHNOM PENH (L/D)

Tiba di Phnom Penh, peserta akan disambut oleh pemandu pelancong. Lawatan diteruskan ke MASJID AL SERKAL, WAT PHNOM, ROYAL PALACE, INDEPENDENCE MONUMENT & membeli belah di RUSSIAN MARKET (pasar tempatan). Makan malam dan acara bebas. Kembali ke hotel.

1

HARI 02: PHNOM PENH (B/L/D)

Selepas sarapan pagi, lawatan ke MUZIUM TOUL SLENG, KILLING FIELD. Seterusnya makan tengahari di Halal restoran. Membeli belah di CENTRAL MARKET. City tour sekitar bandar Phnom Penh. Makan malam di Halal restoran. Kembali ke hotel. Acara Bebas.

2

HARI 03: PHNOM PENH – SIEM REAP (B/L/D)

Selepas sarapan pagi, bertolak ke Siem Reap selama 5 jam 30 minit. Di pertengahan perjalanan, peserta dibawa melawat ke PERKAMPUNGAN MUSLIM CHAMPA. Tiba di Siem Reap, lawatan terus ke LES ARTISANTS D’ANGKOR (tempat ukiran kayu & batu), membeli belah di BAYON DIAMOND, PAILIN GEM WORLD (tempat batu pertama), & OLD MARKET (tempat membeli cenderahati). Check-in hotel, makan malam & acara bebas.

3

HARI 04: SIEM REAP (B/L/D)

Selepas sarapan pagi, meneruskan lawatan ke ANGKOR WAT. Peserta akan melawat tempat bersejarah 7 keajaiban dunia; ANGKOR THOM, BAYON, BAPHUON, ELEPHANT TERRACE & ROYAL ENCLOSURE & TAPRHOM TEMPLE. Makan tengahari di Halal restoran. Meneruskan lawatan ke TASIK TONLE SAP (menaiki bot dan dibawa ke kampong terapung).

4

HARI 05: SIEM REAP – KUALA LUMPUR (B)

Sarapan pagi di hotel. Check-out. Peserta bebas untuk membeli belah sehingga waktu bertolak ke lapangan terbang untuk penerbangan pulang ke Kuala Lumpur.

5