Pakej Pelancongan Vietnam 5 H 4 M

Bersama Nur Multazam

Atur Cara Pakej

HARI 01 : KOTA KINABALU – BRUNEI – VIETNAM

Jam 0630, berkumpul di Lapangan Terbang Antarabangsa Kota Kinabalu (KKIA). Berlepas ke Brunei pada jam 0840. Tiba di Brunei pada jam 0920. Berlepas ke Vietnam pada jam 1230. Tiba di Vietnam pada jam 1325. Peserta akan disambut oleh pemandu pelancong dan terus bertolak ke tempat penginapan. Check-in hotel. Aktiviti bebas / rehat.

1

HARI 02 : MY THO

Selepas sarapan pagi. Bertolak ke Mytho dengan menaiki bas. Lawatan ke Sungai Mekong, Thoi son islet, kebun buah-buahan. Traditional folk song, bee hive gardens. China Town (gedung kain). Bertolak ke Bandar Ho Chi Minh lawatan ke Ben Tre Province. Lepas makan malam aktiviti bebas.

2

HARI 03 : CU CHI

Selepas sarapan pagi. Bertolak ke Cu Chi Tunnel, selepas makan tengahari, membeli belah di Ben Thanh Market. Peserta bebas membuat aktiviti sendiri.

3

HARI 04 : HO CHI MINH CITY

Selepas sarapan, aktiviti diteruskan dengan lawatan ke Vietnam City Hall Area, War museum, Pejabat Pos Saigon, Masjid Besar Saigon, Hard Rock Café. Makan tengahari. Aktiviti bebas.

4

HARI 05 : VIETNAM – BRUNEI – KOTA KINABALU

Sarapan di Hotel. Check-out hotel. Bebas untuk membeli belah sehingga waktu bertolak ke lapangan terbang untuk penerbangan ke Brunei. Berlepas ke Brunei pada Jam 1415. Tiba di Brunei pada Jam 1710. Berlepas ke Kota Kinabalu pada Jam 2130. Tiba di Kota Kinabalu pada Jam 2210.

5